Eneboliger Sjøsiden

Helt på fremste rekke kommer det nå for salg 4 eneboliger

Eneboliger

360 visning

Bo på Sjøsiden 

Mellom Bodøsjøveien og havet lanserer vi et helt nytt boligområde i Bodø. Den gamle Slakteritomta går fra å inneholde industribygg til å bli byens fineste boligpark, med panoramautsikt over Saltfjorden og idylliske Kyststien som nærmeste nabo. Vi kaller det Sjøsiden.

 Beliggenhet 

I Bodøsjøveien 50 mellom Bodøsjøen og Alstad ligger den gamle Slakteritomta, området som nå skal bygges ut og bli til Sjøsiden. Det unike ved dette området er at det er plassert mellom Bodøsjøveien og havet, som gjør at du bor så tett på Saltfjorden og den fantastiske utsikten mot Børvasstindene som du kan komme. Det eneste som ligger mellom boligene og havet, er den nye Kyststien, som er planlagt fra Bodøsjøen og helt inn til Mørkvedbukta. Her får du en en av Bodø nye attraksjoner rett utenfor døren, og en perfekt tilrettelagt tursti langs den flotte naturen ved Saltfjorden.

 Området har nærhet til både skole, barnehager, nærbutikker og turområder. Samtidig bor du bare ti minutter unna sentrum, enten du benytter deg av bil, sykkel eller kollektivtransport. I Bodøsjøen har du også luksusen av å kjøre køfritt året rundt, selv i rushtrafikken på morgen og ettermiddagen. Det er ikke uten grunn at Bodøsjøen regnes som et av de flotteste områdene å bo i byen.

Plantegning

Oversiktsbilde